Αναγνώστες

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

The Aleh Foundation - One Life at a Time

The Aleh Foundation - One Life at a Time

Η Aleh Ίδρυμα - Μια ζωή σε μια ώρα

Η Aleh Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1984 από μια ομάδα γυναικών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κλιμάκωσης ανάγκη για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Ισραήλ.Το 1989 μια αντιπροσωπεία από το Ισραήλ προσέγγισε Ραβίνος Σλόμο Braun να δημιουργήσει υπηρεσία συλλογής κεφαλαίων των ΗΠΑ και να διευρύνει τις δημόσιες σχέσεις της Aleh Ιδρύματος και δραστηριότητες συλλογής χρημάτων. Η Aleh Ίδρυμα άνοιξε το πρώτο γραφείο της στις Ηνωμένες Πολιτείες σε
1989, και ανέπτυξε ένα δίκτυο περισσότερων από 30.000 φίλους σε όλη την Ελλάδα που έγινε ένθερμος υποστηρικτές των δραστηριοτήτων μας. Με τη βοήθεια του Aleh Ιδρύματος, τα κέντρα αποκατάστασης στο Ισραήλ αυξήθηκε από ένα πρόγραμμα ξενώνα από 23 παιδιά για να γίνει ο μεγαλύτερος χορηγός του έθνους των εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποκατάστασης σε σοβαρά αναπτυξιακά παιδιά με ειδικές ανάγκες που λειτουργούν σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις του Ισραήλ.

Η Aleh Ίδρυμα φιλοξενεί μια σειρά από επιτυχημένες εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων στο Gotham, Το Μουσείο της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς, το Marriot, όπως και οι συναντήσεις σάλα σε διαφορετικές τοποθεσίες. Aleh Ίδρυμα φιλοξενεί Εκδηλώσεων Gala στο Λος Άντζελες, καθώς το Σικάγο και άλλες τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Προεξέχοντες ηγέτες και προσωπικότητες από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ενταχθούν ελίτ κύκλο των φίλων μας στο κράτος μας-των έργων-the-art άντλησης κεφαλαίων. Aleh Ίδρυμα οργανώνει πολλές διαφορετικές Bar-Bat Mitzvah Έργα σε σχολεία ή επί παραγγελία προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και τα Σχολικά σχέδια ενστάλαξη Chesed στο πρόγραμμα σπουδών τους και στην καθημερινή τους ζωή.

Εκτός από τα κεφάλαια, τα Aleh Ίδρυμα αποστέλλει, επίσης, ειδικού εξοπλισμού στο Ισραήλ για χρήση από παιδιά με ειδικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων των θεραπευτικών παιχνίδια επικοινωνίας? Εξειδικευμένο φλυτζάνια και κουτάλια? Έθιμο σχεδιαστεί άμαξες (Βλέπε εικόνα) και αναπηρικά καροτσάκια, είναι δύσκολο να αποκτήσουν τα φάρμακα, ρούχα και πολλά προσωπικά αντικείμενα, όλες οι δωρεές από γενναιόδωρες υποστηρικτές.

Η Aleh Ιδρύματος επεκτείνεται τώρα στις υπηρεσίες της να συμπεριλάβει και άλλα επιλέξετε ισραηλινών ιδρυμάτων στους τομείς των:

Εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες
Θεραπευτικές Υπηρεσίες
Οικογένεια Ανάπαυλας
Ταμεία για σοβαρές ασθένειες
Στέγαση
Τρόφιμα και είδη ένδυσης
Ιατρική φροντίδα

Θέλουν να βοηθήσουν και να δώσουν;
Η Aleh Fondation - Βοηθώντας τη Ανίσχυρος: "Μια ζωή σε μια στιγμή"

2 σχόλια: